Rebić na posudbi u Veronu

Povremeni hrvatski reprezentativac i dosadašnji igrač Fiorentine Ante Rebić prošao je liječnički pregled i do kraja sezone igrat će na posudbi u posljednjeplasiranoj momčadi Serije A Veroni. Splićanin se već pridružio novim suigračima na prvom treningu, a u petak će i službeno biti predstavljen kao igrač Verone.

Rebić se u Fiorentini nije uspio izboriti za mjesto u udarnoj postavi te je u dosadašnjem dijelu sezone u sedam nastupa uspio postići jedan pogodak. Odlaskom na posudbu u Veronu, jedinog kluba koji još nema nijednu pobjedu u sezoni, Rebić će pokušati izboriti standardno mjesto u momčadi i skrenuti na sebe pažnju izbornika Ante Čačića.Naime, hrvatski izbornik jasno je dao do znanja da će za momčad, koju će voditi na Europsko prvenstvo u Francuskoj, konkurirati samo oni igrači koji imaju standardno mjesto u svojim momčadima, što dosad s Rebićem nije bio slučaj.

Rebić je bio u sastavu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. pod vodstvom Nike Kovača, ali se kod Kovačeva nasljednika nije uspio izboriti za mjesto u sastavu.