Brbić potvrdio dolazak Veleza: Hajduk želi Kup i biti prvak

Predsjednik Uprave nogometnog kluba Hajduk Marin Brbić najavio je kako će se u proljetnom dijelu sezone taj klub boriti za osvajanje Hrvatskoga nogometnog kupa, a želi biti i prvak Hrvatske.

Želja nam je osvojiti Hrvatski kup i biti prvak Hrvatske, rekao je Brbić novinarima prvog dana priprema momčadi za proljetni dio sezone.

Službeno je potvrdio kako je novi igrač Hajduka argentinski napadač Leandro Nicolas Velez (24).

Hajduk je doveo Veleza kao pojačanje i očekujem da će on to doista i biti
, rekao je Brbić. Dodao je kako je Velez doveden u Hajduk bez odštete pošto je bio slobodan igrač kojeg je pratila Hajdukova skautska služba, a "zeleno svjetlo" za njegovo dovođenje dao je sportski direktor kluba Goran Vučević.

Trener Hajduka Damir Burić je istaknuo kako je Velez profil igrača kakvog je Hajduk tražio. On je polivalentan igrač i nadam se da će svojom igrom i znanjem popuniti nas na pozicijama koje nam trebaju, rekao je Burić.

Kapetan Hajduka Goran Milović je istaknuo kako je uoči početka priprema za proljetni dio sezone trener Burić nogometašima rekao da moraju podignuti igru na višu razinu.

Hajduk je jesenski dio sezone završio na trećem mjestu ljestvice sa šest bodova zaostatka za prvim Dinamom i četiri boda za drugom Rijekom. Milović je istaknuo kako Hajduk ima ambicija boriti se za vrh prvenstvene ljestvice.

Dat ćemo sve od sebe pojedinačno i kao ekipa da ovogodišnji HNL napravimo zanimljivim i da to bude troboj za titulu prvaka
, poručio je Milović.

Uvodni dio priprema za proljetni dio sezone odradit će u Splitu, a od 26. siječnja do 5. veljače Hajduk će boraviti u Turskoj, u Beleku.