Maglica napustio Hajduk, karijeru nastavlja u ciparskom Apollonu

Nakon četiri godine provedene u redovima splitskog Hajduka, Anton Maglica (24) karijeru će nastaviti u ciparskom Apollonu iz Limassola.

Igrati u Hajduku za mene je bilo ostvarenje sna. U Hajduku sam proveo prekrasne godine i želio bih se zahvaliti svima koji su bili uz mene. Znam da sam uvijek davao sve od sebe i da sam želio najbolje. Na kraju mogu biti ponosan na vrijeme koje sam proveo u Hajduku, rekao je Maglica.

Kao najljepši trenutak u redovima splitskog kluba je izdvojio osvajanje Hrvatskoga kupa 2013. kada je u finalu Hajduk bio bolji od Lokomotive, a Anton je zabio gol za preokret u pobjedi 2:1 u prvoj utakmici na Poljudu.

To je najljepši trenutak koji sam doživio. Osvajanje trofeja s Hajdukom zauvijek ću pamtiti, rekao je Maglica koji je prije dolaska u Split igrao za Osijek.

Maglica je u četiri sezone koje je proveo na Poljudu odigrao 115 službenih utakmica za Hajduk, a zabio je 34 gola i dodao 18 asistencija.

Prvu utakmicu za Hajduk Maglica je odigrao 22. srpnja 2012. godine u Puli protiv Istre (0:0), a zanimljivo da je 50. i 100. nastup za 'Bijele' odigrao protiv istog protivnika, Slaven Belupa, oba puta na Poljudu.

U prošloj sezoni Maglica je s 12 golova bio prvi klupski strijelac (isti je broj golova zabio i sezonu prije), a u ovoj sezoni upisao je ukupno 23 nastupa (odigrao je 672 minute), zabio je četiri gola (po dva u prvenstvu i u Europi) te je dodao i dvije asistencije.