Miočić: Svejedno mi je tko drži pojas, spreman sam!

Nije bitno je li to zbog zasluga ili zato što je Dana White u strahu nakon što mu se psihotično derao da želi priliku pošto je nokautirao Andreija Alovskog prošloga vikenda, Stipe Miočić je po svemu sudeći izborio mjesto prvog izazivača i svejedno mu je s kim će se suočiti u naslovnoj borbi.

Miočić je na UFC 195 priredbi zaustavio Arlovskog već u prvoj minuti. Bio je to nakon Hunta još jedan nastup u kojem je Miočić u potpunosti dominirao i zato se nakon borbe okrenuo Whiteu i doslovno derao da mu da priliku. Čini se da se sav taj trud konačno isplatio.

Zadnjih nekoliko tjedana je bilo naporno. Drago mi je što je nešto dobro proizašlo iz svega toga. Rekao sam Dani: ‘Želim svoju priliku!’ Bio sam nabrijan. Ovdje sam da pobijedim. Mislim da sam učinio dovoljno da dobijem priliku, zaključio je Miočić.

A prije nego što dobije priliku, Fabricio Werdum i Cain Velasquez se moraju dogovoriti tko će čekati Miočića u kavezu s pojasom oko pasa, a to će napraviti 6. veljače na UFC-u 196 kada imaju dogovoren revanš. Ako se pita Miočića, njemu je sasvim svejedno tko će držati pojas.

Uopće nije bitno. Želim svoju priliku i znam da mogu to ostvariti. Odnosim taj pojas nazad u Cleveland, tvrdi Miočić.