Perišić: Svaki nastup za Vatrene za mene su najdraži trenuci

Hrvatski nogometni savez je putem svojeg twitter profila organizirao izbor za najboljeg hrvatskog reprezentativca u 2015., a tu nagradu osvojio je Ivan Perišić.

U razgovoru za HNS-ov portal Ivan Perišić, jedan od najzaslužnijih što je Hrvatska izborila nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj, istaknuo je kako su za njega svaki nastup za hrvatsku reprezentaciju najdraži trenuci, pogotovo na velikim natjecanjima.

Svaka utakmica i nastup za hrvatsku reprezentaciju moji su najdraži trenuci. Pogotovo nastupi na velikim natjecanjima, Svjetskom i Europskom prvenstvu. Te osjećaje i emocije nikada neću zaboraviti. Igranje u drugoj zemlji pred tolikim brojem naših navijača i protiv najboljih svjetskih igrača je za mene vrh, naglasio je Perišić.

Krilni napadač Intera za Vatrene je odigrao 43 utakmice te postigao 11 pogodaka. Nakon što u prvim susretima nije pokazivao sve što može, Perišić se oslobodio grča u pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu te je od tada jedan od najboljih Vatrenih.

U početku sam prilikom nastupa za reprezentaciju bio u određenom grču, no sada se hvala Bogu otvorilo i ide mi dobro. Želim stoga svim suigračima u reprezentaciji i sebi samo puno zdravlja i sreće da napokon napravimo nešto veliko, priželjkuje Perišić, kojeg u lipnju i srpnju u Francuskoj očekuje novo veliko natjecanje.