Mikel: Raspoloženje u svlačionici bolje nego kod Mourinha

Posrnuli branitelj naslova Chelsea možda nije zapalio Englesku otkad je Guus Hiddink preuzeo menadžerski stolac od Josea Mourinha, ali raspoloženje u svlačionici definitivno se popravilo.

Pomaknuli smo se s mrtve točke i atmosfera u svlačionici se popravila od promjene menadžera, rekao je veznjak John Obi Mikel.

Londončani su se ranije u prosincu opet okrenuli Hiddinku nakon katastrofalnosg ulaska u sezonu pod Mourinhom, koji je ostavio momčad na 16. mjesti i na bod od zone ispadanja.

Hiddink je već vodio Chelsea pod sličnim okolnostima nakon odlaska Luisa Felipea Scolarija 2009. godine.

Jose je fantastičan menadžer, ali nogomet je ponekad okrutna igra i morate krenuti dalje. Vratio se u klub i osvojio dva trofeja, no sad ga više nema. Je li to prava odluka? Ne znam, vidjet ćemo u budućnosti, dodao je Obi Mikel.

Nigerijac je jedan od nekolicine igrača, zajedno s braničima Johom Terryjem i Branislavom Ivanovićem, koji je bio u klubu u prvom Hiddinkovu mandatu, kad ih je nizozemski stručnjak odve do trofeja u FA Cupu.

Hiddink još nije promijenio previše, no bio je već ovdje i poznaje klub i osoblje. Na dnu smo s razlogom, tako da ne možemo od njega očekivati čuda. Odigrali smo tri utakmice bez poraza i čini se da smo na dobrom putu, smatra Mikel, koji nije igrao previše pod Mourinhom.