Ispred Old Trafforda rasprodani šalovi s likom Mourinha

Uoči dvoboja Manchester Uniteda i Chelseaja u 19. kolu Premier lige jedan od prodavača navijačkih suvenira ispred Old Trafforda uspio je rasprodati šalove Crvenih vragova s likom Josea Mourinha.

To je samo jedan od detalja koji govori o tome pod kakvim se pritiskom nalazi trener Uniteda Louis van Gaal. Iako tvrdi da ima podršku klupskih čelnika, a i igrači ističu da mu vjeruju, britanski mediji već su ga otpisali.

Također, prije nekoliko dana britanski tisak objavio je da Mourinho žarko želi posao na Old Traffordu te da je spreman raditi za znatno manju plaću negoli je imao u Chelseaju. U londonskom klubu  godišnje je zarađivao 13,5 milijuna eura, a u navodno je za United spreman raditi za samo osam milijuna eura. No, u ponedjeljak je Mourinhov menadžer izjavio da se Portugalcu nikuda ne žuri pa ni na kormilo Uniteda.

Mourinho je trenutačno u Brazilu i vidjet ćemo što će biti kad se vrati. On je najbolji trener na svijetu i nema razloga za brigu. Za njega je sada najvažnije da bude smiren. Također, nismo razgovarali o mogućim opcijama, niti u Engleskoj, Španjolskoj ili Italiji, naglasio je menadžer Josea Mourinha Jorge Mendes.