Lovren oduševio protiv Leicester Cityja: Predvidljivo nepredvidljiv

Vodeća momčad prvenstva Leicester City nije nastavila niz od deset uzastopnih utakmica bez poraza. Za to se pobrinuo Liverpool, koji ih je na Anfieldu pobijedio 1:0. Jedan od junaka Liverpoolove pobjede na takozvani Boxing Day bio je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Hrvatski se reprezentativac uspješno oporavio od ozljede i svojom igrom oduševio Anfield. Bio je vođa Liverpoolove obrane. Iako je jedini pogodak na utakmici postigao Christian Benteke u 63. minuti, mnogi upravo Lovrena izdvajaju kao najboljeg igrača derbija u kojem je Leicester City prvi put ove sezone ostao bez pogotka. Do ove utakmice lideri lige zabili su u svakoj utakmici barem jedanput.Obavili smo sjajan posao. Bili smo prava momčad. U obrani smo bili odlični, zaustavljali njihove napade. Samo smo čekali svoju priliku za pogodak i pobjedu, koja se i ostvarila, rekao je Lovren.

Otkad je Jürgen Klopp preuzeo klupu Liverpoola prije dva mjeseca, Lovrenova forma raste iz utakmice u utakmicu. Tako je i ugledni portal Footb6all35.com posebno istaknuo Lovrena kao najveće pozitivno iznenađenje.Otkada je stigao u Liverpool kao pojačanje od 20 milijuna funta, bio je objekt ismijavanja na internetu, a danas junak i najvažniji obrambeni igrač. Klopp mu je pokazao da vjeruje u njega, a ovo je samo nagrada. Lovren je u jučerašnjoj utakmici imao najviše dodira s loptom i najviše točnih dodavanja, stoji u tekstu.

Dodajmo da je Andrej Kramarić ušao posljednjih deset minuta u igru za svoj Leicester City.