Dječji osmijeh za blagoslovljen Božić

Osmijesi od uha do uha, radost na dječjim licima - to su neprocjenjiva bogatstva. A poseban ih je osjećaj izazvati i vidjeti na Božić. I to u bolnici. Iz prve ruke to su doživjeli predstavnici rukometnog kluba Nexe.

Rukometaši su posjetili opću bolnicu u Našicama, posebno razveselivši one najmanje koji su ovaj veliki kršćanski blagdan dočekali izvan svojih domova. U pratnji liječnika Hrvoja Šimića te fizioterapeuta Stjepana Paske i Gabrijela Hmure, obišli su sve bolničke odjele, a najveće oduševljenje izazvali su, očekivano, na pedijatriji. Tamo su predsjednik kluba Josip Ergović te igrači Marko Mrđenović, Saša Barišić Jaman i Albin Eter slatkišima i kalendarima darivali klince i klinceze, njihove roditelje te liječnike, medicinske sestre i sve ostale koji skrbe o njima. Naravno, i poželjeli im ono najvažnije - što brže ozdravljenje.

Uz neizostavno fotografiranje dogovoreno je i sljedeće druženje na jednoj od utakmica, a rukometni klub Nexe svim svojim navijačima (i onima koji će to tek postati) te svim ljudima dobre volje želi čestit i blagoslovljen Božić.