Kako hrvatski sportaši provode blagdane

Hrvatski sportaši iskoristili su rijetke slobodne trenutke za Božić s obitelji i prijateljima, a dobre želje za blagdane uputili su putem društvenih mreža.

Neki su imali radni Badnjak i pred njima je radno Štefanje, kao npr. košarkašima koji nastupaju u regionalnoj ABA ligi. No, unatoč obvezama, i njima je atmosfera blagdanska.

U dalekom SAD-u naš košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović nije sam, s obitelji je otišao na polnoćku u New Yorku, a već 26. prosinca čeka ga novi dvoboj s Brooklyn Netsima protiv Washingtona.Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić u društvu kćeri i trudne supruge uživa u slobodnim trenucima.Rakitićev reprezentativni kolega Dejan Lovren poslikao je bogato okićeno božićno drvce, poručivši da nisu bitni darovi, već zagrljaji i ljubav prema onima koje volite.

Veselo i puno darova bilo je i u obitelji Luke Modrića:Braća Valent i Martin Sinković, svjetski prvaci u dvojcu na pariće i na Božić su s mislima u čamcu.Košarkaši Cedevite već sutra, na Štefanje u 19 sati u dvorani u Trnskom odradit će dvoboj 17. kola regionalne ABA lige protiv Krke. Njihov božićni dar svim ljubiteljima košarke bit će slobodan ulaz. Igrači Cibone, koji 30. prosinca gostuju kod Union Olimpije, badnje jutro iskoristili su za trening u Maksimiru.Svojim navijačima sretan i blagoslovljen Božić poželjela je i Blanka Vlašić videoporukom:Sretan Božić i od obitelji Nikole Kalinića:Odmaraju i skijaši. Pogledajte predivni bor obitelji Ivice Kostelića.