Medveščak s Dinamom iz Minska - ponesite plišane medvjediće!

Pred hokejašima Medveščaka novi je izazov u KHL-u. Danas u 15 sati u Ledenu dvoranu Doma sportova stiže Dinamo iz Minska, a Medveščak će drugi put u povijesti održati "Teddy Bear Toss" - simbolično bacanje plišanih medvjedića na led.

Medvjedi, trenutačno deveti u Zapadnoj konferenciji, u lovu su na važne bodove za ulazak u doigravanje u kojemu ima mjesta samo za osam momčadi, a na osmom mjestu je upravo njihov današnji protivnik. 

Borimo se za doigravanje i s tim ciljem pristupamo svakoj utakmici. Moramo biti spremni igrati svaku utakmicu na najvišem nivou da bismo to ostvarili, rekao je Nathan Perkovich

Osim borbe za doigravanje, susret će obilježiti i povratak spektakla "Teddy Bear Toss", simbolično bacanje plišanih medvjedića na led, koje je Medveščak prvi put organizirao 2012. u susretu EBEL-a protiv Graz 99ersa. Tada je u dvije minute bačeno 1524 medvjedića i ostalih plišanih igračaka, a ove sezone Medvjedi žele pobiti tu brojku.Zagrebački "Teddy Bear Toss" bit će drugi u KHL-u. Ovu akciju prvi put u KHL-u organizirao je Avtomobilist iz Jekaterinburga krajem prosinca 2013.

Ovakve akcije imaju i humanitarni karakter. Medvjedići i ostale plišane igračke koje će se skupiti bit će poklonjene onima koje će najviše razveseliti, a dio prihoda od prodaje igračaka na ulazu u dvoranu bit će doniran potrebitima, objavio je KHL Medveščak na svojim stranicama.