VIDEO: Van Gaal se obrušio na novinare

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal, kojeg britanski mediji već tjednima smjenjuju, obrušio se na novinare tijekom konferencije za medije.

Van Gaal bio je izrazito ljut te je naglasio kako se pojavio na konferenciji za medije, uoči gostovanja kod Stoke Cityja, samo zato što su takva pravila Premier lige.  

Osjeća li itko u ovoj prostoriji da bi mi se trebao ispričati? Mislio sam da sam već dobio otkaz čitajući navode u medijima. Već sam dobio otkaz, a moj kolega (Jose Mourinho) je već ovdje. Zar stvarno mislite da želim razgovarati s medijima? Vi stvarate nešto što nije dobro i pišete nešto što nije bazirano na činjenicama, izjavio je vidno ljut Van Gaal te potom dodao kako neće odgovarati na pitanja.

Crveni vragovi u posljednje vrijeme proživljavaju veliku krizu – nisu uspjeli proći skupinu Lige prvaka, a u domaćem prvenstvu su četiri utakmice bez pobjede, što im je donijelo pad na peto mjesto ljestvice. U dosadašnjih 17 susreta ostvarili su samo osam pobjeda te za vodećim Leicester Cityjem zaostaju devet bodova.