Krznar ne zna ništa o interesu Reala: Ćorić ima ugovor s Dinamom

Dinamo domaćom utakmicom protiv Intera u subotu zaključuju godinu. Žele upisati tri boda i okruniti se titulom jesenskog prvaka.

Pokazali su u tri utakmice protiv Rijeke koliko su opasni. Trener je moj dugogodišnji prijatelj, jako ga respektiram i sigurno će nam otežati posao. Sigurno da im je veliki hendikep ne igranje Nestorovskog, ali i bez njega sigurno nisu za podcjenjivanje, rekao je pomoćni trener Modrih Damir Krznar.

Okupljeni predstavnici medija su imali dosta pitanja za pomoćnog trenera Modrih za početak o navodnom interesu Real Madrida za Antu Ćorića. Ne znam ništa o tome, rekao je Krznar pa odgovorio na pitanje o tome "kako će Dinamo pokušati zadržati Ćorića": Ne trebamo ništa pokušavati jer on ima ugovor s Dinamom i naš je igrač.

O mogućim ponudama za ostale igrače je rekao: Neslužbenih ponuda ima puno, ali konkretno ništa, no prijelazni rok još nije ni počeo. Sigurno će telefoni biti užareni i to je lijepo i svakako godi, ali politika kluba je zadržati momčadi. Sezona je tek na pola, želimo osvojiti duplu krunu i želimo se još i pojačati.

Ekipa će nakon utakmice u subotu ići na odmor koji će trajati dulje od ljetnog. Momčadi je nužan odmor i čak smo malo pomaknuli početak priprema na 10. odnosno 11. siječnja kako bi se igrači što bolje odmorili. Imat će puna tri tjedna odmora dok su na ljeto imali tek devet dana, zaključio je pomoćni trener Modrih.