Mršić nakon poraza od Laborala: Bili smo preopušteni

U posljednjem, 10. kolu skupine B Eurolige Cedevita je sinoć u gostima izgubila kod Laboral Kutxe 92:70.

Slabo smo odigrali. Nismo bili dovoljno koncentrirani. U petoj minuti smo vodili, no općenito nismo bili dobri. Bili smo preopušteni. Poslije smo htjeli, ali Laboral Kutxa je predobra ekipa da bi nam dozvolila konačan povratak u utakmicu, rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

Zagrepčani su već ranije osigurali prolaz u Top 16 i ovaj poraz neće na njih imati nekog konkretnog učinka. Skupinu su tako završili s četiri pobjede i šest poraza na četvrtom mjestu.

Iskoristili smo ovu utakmicu da damo priliku igračima koji su dosad manje igrali, da vidimo što nam mogu dati i da odmorim igrače koji su iznijeli dosta u ovoj sezoni. S tim sam više-manje zadovoljan. Rezultat nam nije bio primaran, dodao je Mršić.

Trener je sve izrotirao i svi smo igrali, rekao je Marko Arapović i dodao: Mislim da smo jako loše ušli u utakmicu. U jednom periodu u trećoj četvrtini smo malo stisnuli, ali to je bilo prekratko za držati u egalu ekipu kakva je Laboral Kutxa. Ovo nam je bila prva utakmica da ne odlučuje o ničemu. Možda i to ima nešto u sebi, ali se ne smiju nam se događati ovakve stvari.

U Top 16 fazi Cedevita će igrati u skupini E. Trenutačno je poznato da će u toj skupini uz Cedevitu i Laboral Kutxu biti još Fenerbahče, Darussafaka i Panathinaikos. Euroligu će u Cedeviti privremeno staviti u drugi plan jer ih u ABA ligi u razdoblju od 20. do 26. prosinca čekaju tri utakmice.