Mourinho: Momčad me izdala

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho obrušio se na svoje igrače nakon poraza od Leicester Cityja (2:1), već devetog ove sezone u prvenstvu.

Portugalski stručnjak poručio je kako se njegova momčad četiri dana pripremala za ogled protiv Leicestera, kako su detaljno analizirali suparnika i predvidjeli sve moguće situacije, no na terenu je sve ispalo drugačije.

Momčad me izdala. Četiri dana pripremali smo se za ovu utakmicu. Detaljno smo analizirali suparnika i pripremili smo igračima sve moguće opcije. Upozorili smo ih na kretanja suparničkih igrača, ali i na četiri najčešća načina kako Leicester postiže pogotke. I onda baš na takav način primimo oba pogotka. Moji igrači dobili su sve moguće informacije u posljednja tri dana. Vjerujem kako su me dobro slušali, no ipak su načinili niz pogrešaka, naglasio je Mourinho.

Upozorio je i na slabu igru svojih napadača. Bluesi su ove sezone u 16 susreta postigli 18 pogodaka, pri čemu napadači svega pet. Diego Costa zabio je tri pogotka, a Loic Remy i Radamel Falcao po jedan pogodak.

Cijela momčad pati zbog toga što naši napadači ne zabijaju. Trude se, pokušavaju, no morali bi zabijati više, smatra Mourinho.

Nakon 16 odigranih kola Premier lige, Chelsea se nalazi na tek 16. Mjestu. Sa samo četiri pobjede Chelsea je skupio samo 15 bodova, svega jedan bod više od zone ispadanja.