NK Osijek: Nisu se vidjeli ni igrači ni lopta ni semafor

Dvoboj u Gradskom vrtu u kojem su se sastali Osijek i Dinamo odigran je pod teškim uvjetima i na rubu regularnosti. U drugom poluvremenu na teren se spustila gusta magla koja je onemogućavala vidljivost.

Izašli smo na teren u drugom dijelu i vratili se u svlačionice kada su nam rekli da je magla. Potom su suci izašli na teren. S centra su vidjeli oba dva gola i odlučili da se utakmica nastavlja, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Znali smo da su čvrsti, pokazali su to već ove sezone i protiv nas im je dobro išlo, ali na našu sreću Pjaca je u solo akciji zabio prekrasan gol i donio nam pobjedu, dodao je Mamić.

Odlukom suca Zebeca i delegata utakmice da se susret odigra do kraja, nezadovoljni su bili i domaćini i publika. Tvrde da su u drugom poluvremenu vladali nemogući uvjeti i da se nisu vidjeli ni igrači ni lopta ni semafor.

Neregularni su uvjeti, publika je također u čudu da se u ovakvim okolnostima susret nastavlja!, objavljeno je na službenom portalu NK Osijeka u 63. minuti susreta. Četiri minute poslije dodali su: Semafor se ne vidi otkako je počelo drugo poluvrijeme, ali je to puno manji problem od činjenice da se ne vidi više od polovice terena.