EURO: Od podneva prijave za ulaznice, cijene od 25 do 145 eura

Prijave za ulaznice za Europsko nogometno prvenstvo 2016. u Francuskoj za navijače hrvatske reprezentacije počet će danas u podne i trajat će do 18. siječnja 2016., također u podne, na portalu za ulaznice na EURO2016.com.

Na portal za hrvatske navijače mogu se prijaviti samo navijači s hrvatskim državljanstvom ili s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Važno je napomenuti da će se ulaznice za EURO 2016. moći kupiti isključivo putem službene internetske stranice EURO2016.com.

Iz Europske nogometne federacije (UEFA) su naglasili kako ulaznice neće biti distribuirane putem bilo koje agencije, upozorivši navijače da ne pristanu na dogovore s trećim stranama koje ne samo da ulaznice nude po ekstremnim cijenama već u velikom broju slučajeva ni nemaju ulaznice koje nude u prodaji.

U slučaju da zanimanje za ulaznice nadmaši raspoloživu količinu ulaznica, UEFA će organizirati ždrijeb o čemu će svi prijavljeni biti obaviješteni do veljače 2016. Redoslijed prijava neće imati nikakav utjecaj na rezultate ždrijeba. Drugim riječima, nebitno je prijavite li se prvi ili posljednji dan, vjerojatnost da dobijete mogućnost za kupnju ulaznica je ista.

Navijači se mogu prijaviti za pojedinačne ulaznice i to za maksimalno četiri osobe (za vas i za do tri gosta) po utakmici. Moguće su i prijave za paket ulaznica "Follow My Team" koji omogućava odlazak na sve utakmice hrvatske vrste na turniru.

Ulaznice za osobe s posebnim potrebama bit će dostupne u ograničenom broju. Osobe koje se prijavljuju za ovu kategoriju ulaznica trebat će dostaviti valjanu ispravu kojom se potvrđuje invaliditet, sukladno smjernicama objavljenim na portalu za ulaznice.

Za utakmice drugog dijela natjecanja, od osmine finala do finala kupuju se uvjetne ulaznice, odnosno voucheri, koji vrijede i moći će se zamijeniti za ulaznice na za to predviđenim mjestima samo u slučaju da se hrvatska reprezentacija plasira u svaku pojedinu fazu natjecanja. Ako hrvatska reprezentacija ne bude igrala neku od tih utakmica, voucheri su nevažeći i izvršit će se povrat novca za te ulaznice nedugo nakon završetka prvenstva na kreditnu karticu s koje su ulaznice plaćene.

Ulaznice će se moći kupiti samo kreditnim karticama MasterCard ili Visa te neće biti mogućnosti plaćanja ostalim kreditnim karticama, debitnim karticama ili bankovnim uplatnicama. Naplata će biti izvršena nakon završetka prijava i eventualno obavljenog ždrijeba.

CIJENE ULAZNICA:
Otvaranje EP-a: 75, 195, 395 i 595 eura
Ostale utakmice u skupini i osmina finala: 25, 55, 105 i 145 eura
Četvrtfinale: 45, 85, 135 i 195 eura
Polufinala: 65, 165, 295 i 495 eura
Finale: 85, 295, 595 i 895 eura