Medvjedi dočekuju Lokomotiv: Veselimo se povratku u Ledenu

Medveščak se sutra vraća u Ledenu gdje u posljednje četiri utakmice ima upisane pobjede.

Hokejaši Medveščaka vraćaju se na svoj led sutrašnjim susretom kada ugošćuju jednu od najjačih momčadi lige ove sezone. Lokomotiv iz Jaroslavlja s 26 pobjeda i 77 osvojenih bodova iz 40 susreta drži treće mjesto Zapada i dolazi u Ledenu nakon poraza. Medvjedi ove sezone izrazito dobro igraju u Ledenoj gdje iz posljednje četiri utakmice imaju upisane velike i važne pobjede.

S najjačima cijele sezone i mi igramo najbolje. Jednostavno drugačije pristupimo utakmici i damo sve od sebe. Uz to, vraćamo se na domaći led gdje smo uspješni ove sezone i veselimo se, kako povratku u Ledenu, tako i novom izazovu, rekao je pomoćni trener Medveščaka Alan Letang.

Medvjedi i Loko susreli su se do sada četiri puta, a ovo će im biti prvi ovosezonski ogled. Iz tri utakmice Medvjedi su uzeli barem bod, a pobjedu u regularnom dijelu imaju iz Ledene kada je današnji kapetan Mike Glumac postigao jedini i odlučujući pogodak.

Sretni smo što se vraćamo pred naše navijače, na naš led. Znamo da nas sutra očekuje teška utakmica i da moramo biti najbolji, rekao je kapetan.

U posljednjim susretima za Medveščak su među najboljim pojedincima bili Patrick Bjorkstrand, Tomaš Mertl i Gilbert Brule. Kao i kapetan, znaju da samo u najboljem izdanju mogu do novih bodova: Apsolutno svi se moramo držati svog plana igre i ne odstupati. Biti odgovorni u obrani i ubacivati pak što više prema vratima ne bi li stvorili gužvu i prilike. Sretni smo što smo ponovno doma i nadam se velikoj podršci tribina u borbi za pobjedu, rekao je Brule.

Susret započinje u srijedu, u 20:00 sati u Ledenoj dvorani.