Mamić uoči Bayerna: Njihov 25. igrač je vrhunski nogometaš

Čeka nas posljednja utakmica u ovoj europskoj sezoni i to protiv najboljeg mogućeg protivnika. Privilegija je sudjelovati u ovom natjecnaju i igrati protiv ovakve momčadi. Dat ćemo sve od sebe da budemo bolji iako smo svjesni njihove kvalitete i kako se znaju poigrati s protivnicima, tako da moramo odigrati debelo iznad svojih mogućnosti za povoljan rezultata, najavio je utakmicu šestog, posljednjeg kola skupine F Dinamo - Bayern trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić.

Imaju probleme s ozljedama i suspenzijama zbog kartona, ali svi njihovi nogometaši mogu idigrati jednako dobro. Bit će teško, jer njihov 25. igrač u momčad je vrhunski igrač i spada među najbolje na svijetu, dodao je Mamić.

Bayern dolazi nakon prvog prvenstvenog poraza ove sezone. No pitanje je koliko će ga to poljuljati, posebno zbog 5:0 protiv Dinama u prvoj utakmici.

Što smo naučili iz te utakmice? Da ne smijemo griješiti jer prva tri gola smo im darovali iako su oni stvarali šanse i mogli su i nešto drugo zabiti. Moramo biti brži i bolji u svakom segmentu, zaključio je trener Dinama, koji se osvrnuo i na događaje oko svog brata Zdravka.

Glasnogovornica Sandra Špičić rekla je da su navijači Bayerna  rezervirali  četiri tisuće karata, a da je do sada prodano 16.000 ulaznica navijačima Dinama.

Utakmicu od 20.45 prenosimo na Drugom programu HTV-a i u streamu na našem portalu. Uvodna emisija počinje u 20 sati.