Zdravko Mamić: Borim se za sebe, svoju obitelj i Dinamo

Zdravko Mamić bit će pušten na slobodu nakon što uplati 14 milijuna kuna jamčevine, ali ne smije napuštati Zagreb ni voditi Dinamo.

Mamić, naime, može na stadion Maksimir, ali ne smije komunicirati sa svjedocima, a među njima su predsjednik Dinama Mirko Barišić, direktor Tomislav Svetina, Matej Škegro. Budući da i njegov brat i trener Dinama Zoran Mamić, što znači da  ne smije raditi u klubu.

Zdravkov brat Zoran je na konferenciji za novinare održanoj danas u 13 sati uoči utakmice Lige prvaka s Bayernom u srijedu u šali rekao kako će morati s bratom komunicirati preko medija.

Zdravko Mamić zahvalio je preko svojih odvjetnika svima koji su podržali klub i njega u, kako je naveo, ovim teškim trenucima.

Također zahvaljujem svim ljudima koji su skupili jamčevinu za mene, ali ja odbijam prihvatiti taj novac jer mislim da ih ne trebam izlagati takvim opterećenjima. Jamčevinu ću pokušati ostvariti u nekretninama svojih prijatelja
, napisao je Zdravko.

Dodao je da je siguran da će Uprava Dinama i svi zaposlenici "bez ikakvih problema nastaviti raditi u ostvarenju svih ciljeva koje su zajedno planirali". Prisiljen sam nastaviti sa svojom pravnom bitkom za sebe i svoju obitelj, ali i za Dinamo, s vjerom u konačnu pobjedu, poručio je izvršni predsjednik Modrih.

Više o uhićenju i puštanju na slobodu Zdravka Mamića: Mamić može iz Remetinca nakon što uplati 14 milijuna kuna jamčevine.