Razgovor s novim trenerom Cibone: Velika prilika za mene

Damir Mulaomerović vratio se pod Toranj, nekad je bio ključni igrač,  a od danas je trener Cibone.

S njim je odmah nakon predstavljanja razgovarao Lovorko Magdić.

Htio bih se zahvaliti Upravnom odboru i Aci, koji su me se sjetili i dali mi povjerenje, da pokušam sve to nekako konsolidirati. To je velika prilika za mene kao trenera, rekao je Mulaomerović.

I nije neko iznenađenje što sam imenovan, ali činjenica je da sam dobio veliku priliku pokazati ono što znam. Dosta sam vidio, pratio sam Cibonu i mislim da sam većinu stvari detektirao. Imat ćemo dosta vremena da donesemo neke odluke, koje će, nadam se, biti ispravne. Obrana je dosad bila dosta loša, a i napadačku igru možemo popraviti, kaže novi trener.

Probat ćemo malo brže igrati i drukčije ukomponirati momčad, sve to zavisi od individualnih osobina igrača. Probat ću napraviti neke pomake, recimo igrati s Florencom na dvojci, tu je mladi Šiško, vrlo interesantan igrač. Slavica ima veliki potencijal što se tiče obrane, rekao je Mulaomerović, dodavši: Rano je za revolucionarne stvari, ali za početak pokušat ćemo dignuti ekipu iz letargije. Ubacit ćemo neke nove kretnje, a i barem jednu alternativnu obranu.