Mamić: Zaslužena pobjeda, Rog odlično vraća povjerenje

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon utakmice i zaslužene pobjede protiv Lokomotive.

Čestitke momčadi na teškoj, ali zasluženoj pobjedi. Gledali smo zanimljivu utakmicu, vidjeli četiri gola i puno šansi tako da je publika mogla uživati. Mene kao trenera zadovoljava što smo nastavili pobjednički niz, nitko se nije ozlijedio i pripremit ćemo se za derbi jer nakon dugo vremena imamo tjedan da smo na okupu, a nemamo utakmicu, rekao je Mamić, pa objasnio što se dogodilo s Eduardom, koji je dobio neugodan udarac u glavu.

U sudaru je dobio jak udarac, na početku se činilo da ga treba mijenjati, ali on je inzistirao da je u redu i u nastavku s par dobrih obrana pokazao da je u redu, dodao je trener Dinama, pohvalivši potom Marka Roga: Zabio je dva gola danas, ali već dulje vrijeme igra jako dobro i promiče se u jednog od glavnih igrača naše momčadi. Ima naše puno povjerenje i vraća to na najbolji mogući način.

Modri su danas stvorili puno odličnih šansi, no nešto lošija bila je realizacija: Sigurno da idealno kada promašimo toliko šansi kao danas i treba to popraviti, ali stvaramo prilike i uvijek se nađe netko tko zabije, a siguran sam da će i napadači doći na svoje, kaže Mamić i zaključuje s Ćorićem, koji je ušao i kvalitetno iskoristio svoje minute:  Uz kvalitetu i znanje koje ima on može uvijek donijeti prevagu i to je put kojim treba ići.