Kličko: Sve sam pokušao, ali nije išlo. Bit će revanš.

Sad već bivši svjetski boksački prvak Vladimir Kličko pokušat će vratiti svoje izgubljene pojaseve u revanšu koji mu je osiguran ugovorom.

Nakon sinoćnjeg poraza od irskog boksača Tysona Furyja, Kličko je rekao da iako ima pravo na revanš protiv Furyja, o tome još ne razmišlja, ali brzo je promijenio mišljenje.

Prema ugovoru revanš je zajamčen ugovorom i trebao bi se održati tijekom 2016. godine.

Uskoro ćemo dogovoriti gdje i kada će biti revanš, bit ćete obaviješteni, rekao je Ukrajinac, a novi svjetski prvak brzo je uzvratio: Ja sam borac, prihvatit ću sve izazove. Želim biti veliki prvak i želim ovo ponoviti. Ne znam što će revanš donijeti, jedino mogu reći da će biti eksplozivan.

Kličko sinoć nije uspio pronaći rješenje protiv Furyja što je nakon meča i sam priznao: Nisam vjerovao da me može dobiti, ali uspio je. Nedostajalo mi je brzine, a on se sjajno kretao. Bio je prebrz. Mučilo me što ne mogu doći do njega. Sve sam pokušao, ali nije išlo.

Vitalij Kličko vjeruje da njegov brat može vratiti svoje naslove: Moj brat zaslužuje revanš. Vladimir mora analizirati stvari i vidjeti kako dalje. No vratit će se jači nego ikad. Uvijek to napravi.