Kobešćak: Čeka nas najteža utakmica sezone

Očekujemo najtežu utakmicu ove sezone,  Szolnoki  je momčad koja ima čak deset reprezentativaca, a konkuriraju  i za najbolju momčad Europe, najavio je u petak trener vaterpolo kluba Jug CO Vjekoslav Kobešćak.

Očekujemo tešku, ali kvalitetnu utakmicu. Szolnoki ima šest mađarskih , tri srpska i jednog australskog reprezentativca. Naša obrana mora biti na visinii, jer se ovakve utakmice ne mogu pobijediti ako nisi najbolji u obrani. Moramo održati dobar kontranapad koji nas krasi ove godine i probati zaustaviti njihove najbolje strijelce',  izjavio je Kobeščak na konferenciji za novinare  uoči utakmice trećeg kola LEN Lige prvaka  između Jug CO i Szolnokija, koja se igra  ove subote u bazenu u Gružu.

Igrač Juga Paolo Obradović rekao je kako igra Juga izgleda jako dobro, te dodao kako je najbitnije da u subotu dođe  što više gledatelja, a kao najveću opasnost u redovima gostiju naveo je centra Gabora Kissa.

On je izrazito jak na dva metra I njihov napad ovisi puno o njemu. Kad njega nema onda je to jedna potpuno druga priča, ali mislim da imamo rješenje i za to, kazao je Obradović.

Uoči konferencije za novinare VK Jug CO i osiguravajuća kuća Croatia osiguranje  potpisali  su novi jednogodišnji sponzorski ugovor po kojem će I naredne sezone jedan od najboljih vaterpolskih klubova  Starog kontinenta uz  svoje ime nositi I ime  najveće  hrvatske osiguravajuće kuće.