Zabio i zaradio pohvale talijanskih novinara

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić zabio je sinoć svoj drugi gol u ovoj sezoni Lige prvaka, i to opet Cityju, čiju je mrežu zatresao i u prvome kolu.

Mandžukić odveo Juventus u osminu finala

Inače dosta kritični talijanski mediji ga hvale i priželjkuju kontinuitet ovakvih nastupa. Nažalost, tijekom utakmicer se i ozlijedio, a težina ozljede još nije poznata. Jedan od velikih problema ovog Juventusa početkom sezone bio je nedostatak lopti za Marija Mandžukića, koji treba opskrbu loptama u šesnaesterac. Hrvat je napokon zabio gol, ali bio je jak i u momčadskoj suradnji. Kad je na ovom nivou pouzdan je kotačić momčadi. Allegri se sada nada je je ozljeda koju je zadobio lakše prirode i da će pronaći kontinuitet koji mu je dosad nedostajo u Juventusu, piše Gazzetta dello Sport.

Zanimljivo, La Gazzetta dello Sport pokrenula je u suradnji sa španjolskom Marcom i anketu o najboljem igraču Lige prvaka, u kojoj je Mandžo s 13,0 posto glasova zasad na trećoj poziciji, odmah iza neprikosnovenog Messija (50.4 posto). Drugi je Juveov Alex Sandro (13.3 posto glasova, a četvrti Barcelonin Luis Suarez s 10,6 posto glasova. Glasajte za Mandžu ovdje.