Kako izgleda slavlje u Ledenoj iz perspektive igrača

Nakon što je Medveščak u utorak stigao do prve pobjede protiv Torpeda, napadač Medvjeda Stefano Giliati odlučio je ovu pobjedu proslaviti na jedinstven način, odnosno snimiti slavlje nakon utakmice iz perspektive igrača.

Naime, po običaju su nakon utakmice Medvjedi ostali na ledu kako bi pozdravili navijače i zahvalili im na podršci. Medveščakov tim za digitalne komunikacije bio je spreman zabilježiti i s pratiteljima i navijačima na klupskim društvenim mrežama podijeliti i taj trenutak iz Ledene dvorane.

Međutim, Giliati odlučio je sve uzeti u svoje ruke te iz ruku jednog od snimatelja uzeo mobitel i neplanirano odlučio snimiti atmosferu u dvorani iz prve ruke.  

Bilo je to potpuno spontano, vidio sam naš PR tim kako kreće snimati proslavu kao i obično i pomislio - ovu atmosferu treba snimiti s leda kako bi navijači mogli vidjeti kako nevjerojatno i fantastično izgledaju iz naše perspektive. Jednostavno sam doklizao do jedne djevojke i uzeo njezin mobitel. Sigurno je bila iznenađena i zbunjena jer se još sjećam njezine reakcije. I snimio sam tu nevjerojatnu atmosferu. Vjerujem da sam uspio. Pogledajte samo moje i Eddijeve reakcije za vrijeme snimanja. Iskreno, nisam to nikada dosada napravio, ali sinoć je definitivno bila prava prilika. Nisam bio siguran da sam učinio dobru stvar, ali jednostavno me ponio taj trenutak i ta nevjerojatna atmosfera u dvorani. Čini mi se kako sam učinio dobru stvar jer sam jutros dobio zahvalu od PR tima kao i informaciju da su reakcije navijača nevjerojatne, objasnio je Giliati.