Vujović: Utakmica s Bešiktašem za 'biti ili ne biti'

Utakmica protiv Bešiktaša je biti ili ne biti, izjavio je trener Prvoga plinarskog društva Zagreb Veselin Vujović uoči susreta 9. kola EHF Lige prvaka u kojemu će u četvrtak 26. studenog u Areni Zagreb ugostiti turski Bešiktaš.

Utakmica s Bešiktašem je utakmica za biti ili ne biti. Kada smo igrali u Turskoj bili smo smatrani favoritima, ali smo imali nekih problema nakon tog poraza. Sada nakon dva poraza od Flensburga moramo se izboriti za petu ili šestu poziciju koja vodi u drugi krug i moramo pobijediti Bešiktaš, kazao je Vujković, dodajući kako situacija s ozlijeđenima u momčadi nije sjajna.Onima koji su bili ozlijeđeni prije Flensburga pridružio se i Kontrec koji ima kontuziju rebra i lakta. Ne znam hoće li biti u sastavu za utakmicu u četvrtak, dodao je.

No ostali igrači i mi u stručnom stožeru smo svjesni da, ako želimo ostvariti dobar plasman i pokazati kakvu kvalitetu imamo, moramo dobiti Bešiktaš, naglasio je.

Na konferenciji za novinare je uz Vujovića bio i igrač Dobrivoje Marković koji je također naglasio važnost ove utakmice. 

Ovo je za nas utakmica polusezone, moramo dobiti Bešiktaš i nakon toga imamo tjedan dana da se spremamo za Vislu i da se borimo za poziciju broj pet, rekao je Marković.