Modrić nakon debakla: Nismo bili momčad, nije nam prvi put

Nakon teškog poraza od Barcelone 0:4, hrvatski reprezentativac i vezni igrač Real Madrida Luka Modrić rekao je da on i suigrači nisu izgledali kao momčad.

Ovo je težak trenutak za nas. Nismo očekivali da bismo mogli igrati tako loše i izgubiti, izjavio je Modrić podno stadiona Santiago Bernabéu. Ne znam što je razlog. Nije nedostatak želje, smatra hrvatski nogometaš koji je u formaciji 4-3-3 proveo svih 90 minuta na terenu.

Jedanput ili dva put prije sam rekao da moramo učiti na pogreškama. No opet nismo bili momčad. Moramo vidjeti zašto se to događa. Kada smo svi ujedinjeni, kao ekipa, onda smo dobri. Ovo nije bilo prvi put da nam se to događa, da ne igramo kao momčad, rekao je i naglasio da se tako ne može igrati protiv Barcelone.

Nismo bili kompaktni na terenu, davali smo im prostor, a oni su dobri i to su iskoristili, dodao je.

Ponovio je da je ovo težak trenutak za Real Madrid. Publika ih je ispratila zvižducima tražeći ostavke vodećih ljudi kluba. O zvižducima i o tome mi nismo razgovarali. No normalno da je publika nezadovoljna. Zaslužili smo večeras kritike, rekao je.

Barcelona sada ima šest bodova prednosti ispred madridske momčadi čiji je trener Rafael Benítez tek rekao kako je na terenu imao dovoljno kvalitetne igrače da odgovore bolje i da će idućih dana analizirati gdje su učinjene pogreške.

Sada moramo pokazati karakter. Mi smo Real Madrid i ne možemo samo spustiti ramena. Moramo se dići iz ove situacije, zaključio je.