Ademi kažnjen s četiri godine suspenzije

Uefina disciplinska komisija suspendirala je igrača Dinama Arijana Ademija na čak četiri godine. To je maksimalna kazna koju mu je komisija mogla izreći.

Ovakvoj kazni nije se nitko nadao, a da su šokirani u Dinamu, potvrđuje i tekst na stranici kluba u kojem ovo nazivaju šokantnom odlukom i da ovakvu kaznu nisu očekivali ni u najcrnijem scenariju.

Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam... Želio bih zahvaliti svima koji me zovu ovih dana i šalju poruke, ali stvarno mi je teško razgovarati, pa ih molim za razumijevanje, rekao je Ademi.

Podsjetimo, Arijanov nalaz nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala bio je pozitivan na nedopuštena sredstva, a isto je bilo i s B-uzorkom.

 
Kao Klub šokirani smo i izrazito neugodno iznenađeni ovakvim raspletom događaja te ćemo napraviti sve kako bismo u ovim teškim vremenima bili uz našeg Arijana. Onako čvrsto i odlučno kao što se on uvijek borio u dresu Dinama i kako, sigurni smo, još puno puta hoće, poručili su iz Dinama