UEFA pristala na Ademijevo saslušanje: To je presedan

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) odgodila je donošenje odluke o suspenziji veznjaka Dinama Arijana Ademija i pristala na njegovo saslušanje, što je prvi takav slučaj u posljednjih pet godina.

"Zdravko je odlično, a istraga je politički motivirana"


Ćoriću minimalna kazna, konkurira za susret u Koprivnici

To je presedan da je UEFA na prvom stupnju dopustila saslušanje. To se nije dogodilo u zadnjih pet godina, rekao je trener Modrih Zoran Mamić dodavši: To je jako dobra stvar i veliki sam optimist što se tiče Ademija koji je puno bolje nego u početku, a kada će biti izrečena kazna još ne znamo.

Disciplinska komisija sastala se u ponedjeljak, a odluka se očekivala do kraja tjedna. No, sada je sve odgođeno do novog saslušanja koje bi trebalo biti danas.

UEFA je pokrenula postupak protiv Ademija nakon što je bio pozitivan na dopinškom testu nakon utakmice protiv Arsenala u prvome kolu Lige prvaka. Ponovljeni B test u listopadu je također bio pozitivan pa je Ademi otada čekao kaznu. Prijetilo mu je i do četiri godine suspenzije, no vijest o novom saslušanju dala je makedonskom reprezentativcu novu nadu.