Ćorić očekivano propušta Istru: Vidjet ćemo kada će igrati

Dinamo se u nedjelju vraća u Maksimir kada od 15 sati dočekuje Istru 1961. Očekivano, Ante Ćorić neće konkurirati za taj dvoboj.

Trener Modrih Zoran Mamić ističe da je iznenađen istupom mladog igrača te da se slaže s onime što je na izvanrednoj konferenciji u petak rekao njegov brat, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić izjavio u petak.
Mamić: On se ne mora ispričati nikome, samo samome sebi
Ante očito, posebno nakon njegovih novih izjava u medijima, ni glavom ni željom nije spreman sutra igrati tako da neće konkurirati za utakmicu. Nakon toga ćemo shodno ponašanjem i radom vidjeti kada će igrati, rekao je strateg Dinama.

Mladi igrač će biti kažnjen zbog izjava u medijima, a visina kazne još nije poznata. Nisam se nikada u karijeri susreo s ovakvim slučajem. Posebno jer se radi o dečku od 18 godina koji je odigrao 60-ak minuta za prvu momčad, a ja sam mu dao kapetansku traku i stavio ga sa 16 godina u prvu momčad. Velim, malo je čudna i apsurdna situacija, smatra Mamić.

Ne vidi problem u komunikaciji s igračima, a o mogućem odlasku Ćorića stvar je jasna: Ako mi budemo zadovoljni ponudom onda postoji mogućnost, inače ne. On je punoljetan i kao takav je potpisao ugovor koji nosi prava i obaveze.