Mamić: Ugodnije se osjećamo kada igramo u gostima

Nisam uopće razgovarao s Paulom Machadom niti ću to učiniti danas. Razgovarat ćemo sutra. Danas smo igrali utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka i nakon utakmice nema smisla donositi odluke, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon remija s Moldeom i crvenog kartona Portugalcu zbog vrijeđanja navijača.

Bio sam koncentriran na teren, nisam dobro ni vidio. Nisam rekao ni da ćemo prijeći preko toga ni da ćemo ga kazniti. Bio sam "u utakmici". Navodno je napravio nešto grozno, ali još razmišljam o utakmici, dodao je Mamić nakon što je Machado na zvižduke s tribina odgovorio pokazivanjem srednjeg prsta.Odigrali smo tešku i tvrdu utakmicu protiv dobrog protivnika koji je pokazao kvalitetu. Veći dio utakmice smo dominirali, ali u završnici nismo našli prava rješenja. Nažalost nakon našeg pravovremenog vodstva smo brzo kažnjeni nakon nekoliko vezanih propusta. Ipak, očekujem drugačiju utakmicu u Norveškoj gdje će nam biti lakše igrati, rekao je trener pa objasnio detaljnije što misli: Moram priznati da se moji igrači i ja ugodnije osjećamo kada igramo u gostima. Nevjerojatno je da se nakon desetak minuta utakmice s tribina čuju zvižduci jer mi još ne vodimo, ali nadamo se da ćemo u idućim utakmicama biti bolji i da će se to promijeniti.

Modri su imali tek dva udarca u okvir. Imali smo dosta situacija koje nismo dobro razigrali na 20-30 metara od gola gdje nam je danas falio Pjaca koji nije bio na nivou zadnjih utakmica, ali tako je to: ne može niti on uvijek biti najbolji. Soudani? Nije zabio gol i možda nije bio pravi, ali nismo ga vadili van jer se od njega uvijek može očekivati bljesak i pravi potez koji može prelomiti, dodao je pa zaključio: Dinamo će ići u Molde na pobjedu, igrat ćemo otvoreno i napadački i siguran sam da ćemo se veseliti. Vjerujem u ovu momčad.