Uskoro ponuda Chelseaja za Kramarića

Bliži li se trakavica oko transfera Andreja Kramarića kraju? Gledamo li posljednje epizode sapunice koja navijačima Rijeke, ali i ne samo njima, kida živce? Prema svemu sudeći, kraj je blizu.

Pregovori između sportskog direktora riječkog prvoligaša Srećka Juričića i predstavnika engleskog premijerligaša Chelseaja koje je predvodio bivši igrač Rijeke Boško Balaban dali su konkretne rezultate. Tijekom ovih dana podno stijena bi iz Londona trebala pristići i službena ponuda. Do izjave bilo kojeg od sudionika, teško je doći. Sve počinje i završava rečenicom sutra ćete više znati.

Čak i uvijek za javnost otvoreni predsjednik Bijelih Damir Mišković ovoga je puta poprilično škrt na riječima.

O svemu vezanom za Chelsea ne bih još govorio. Ponavljam, milijun gore ili dolje, ne igra ulogu. Važno je da svi po okončanju posla budemo zadovoljni i da će cijeli iznos odštete pripasti Rijeci. Sve ostalo je neistina, poručio je kratko Mišković.

Koja će brojka na kraju stajati ispred šest nula, tek će se vidjeti. Neslužbeno, nije za očekivati iznos iznad sedam milijuna eura. A zadovoljni će biti svi, pa i igračev otac Joža, kojem je sve prihvatljiviji i nezaobilazni uvjet transfera, posudba u nizozemski Vitesse.  

I dok se ponuda za Kramarića iščekuje, pomalo se kraju privodi transfer Marina Leovca u ukrajinski Dnjipro. Sam je igrač dogovorio vlastite uvjete, a zadovoljni će, prema svemu sudeći, biti i na Kantridi. Oko dva i pol milijuna eura nije iznos za zanemariti. A dio tog novaa mogao bi završiti i u Gradskom vrtu privedu li se uspješno kraju pregovori oko dovođenja ofenzivnog veznog, 20-godišnjeg Josipa Mišića.