Antolić, Tomečak i Lešković oduševljeni pozivom

Niko Kovač objavio je popis igrača za dvije predstojeće kvalifikacijske utakmice za EP 2016. protiv Bugarske i Azerbajdžana. Među pozvanima su Antolić, Tomečak i Lešković, koji su oduševljeni pozivom izbornika.

Na popisu se nalazi 25 igrača, a trojica dosad nisu upisala niti jedan nastup za seniorsku reprezentaciju - veznjak Dinama Domagoj Antolić (24), branič Ivan Tomečak (24) i stoper Marko Lešković (23), koji dolaze iz Rijeke.

Krenulo me u posljednje vrijeme. Prvo Rijeka s atmosferom, golovima, trofejima, onda prinova u obitelji, pa sada poziv za reprezentaciju. Već sam kod izbornika Slavena Bilića dobio poziv, ali u utakmici protiv Gruzije nisam igrao, bio sam na tribinama. Velika je čast igrati za Hrvatsku i ovo je prilika koju čekaš cijeli život, rekao je Ivan Tomečak, a prenosi internetski portal Rijeke.

Za Marka Leškovića ovo je prvi poziv u seniorsku reprezentaciju.

Ponosan sam i presretan, ovo je zaista san svakog sportaša. Zahvaljujem se izborniku na pozivu, ali moram naglasiti da je ovo plod rada cijele momčadi Rijeke. Naš trud i odnos prema radu očituje se na terenu. Igrao sam dosta za Hrvatsku u mlađim kategorijama, ali ovo je nešto posebno, izjavio je Lešković.

Prvi poziv u A reprezentaciju zaslužio je i veznjak Dinama Domagoj Antolić.

Presretan sam, ne znam kako bih opisao što sada osjećam. San svakog igrača je nastupati za svoju reprezentaciju, a iako sam imao puno nastupa u mlađim selekcijama dobiti poziv u A reprezentaciju je nešto posebno. Izbornikov poziv mi je golema pohvala za trud i rad, ali i motiv da nastavim naporno trenirati i raditi. Ovo je bio tjedan koji nikada neću zaboraviti, prvo sam sa svojim Dinamom došao u svoj kvart, a onda sam dobio poziv u reprezentaciju, istaknuo je Antolić za internetski portal Dinama.