Vujović po dolasku u PPD Zagreb: Osjećam glad za titulama

Proslavljeni rukometaš i nekada najbolji igrač svijeta Veselin Vujović novi je trener prve momčadi rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.

Novog stratega hrvatskog prvaka na izvanrednoj konferenciji za medije predstavila je Uprava kluba na čelu s direktorom Antom Ančićem i glavnim menadžerom Božidarom Jovićem.

Velika mi je čast što sam postao trener ovdje u Zagrebu. Ovo je za mene jedan veliki izazov prvenstveno zato što u meni još ima puno adrenalina i osjećam glad za titulama. Zagreb je klub bogate povijesti kroz koji su prošli mnogi brojni igrači i treneri i mislim da bi svakom treneru trebala biti čast raditi u ovako velikom klubu
, rekao je Vujović i dodao: Nekada davno gospodin Zoran Gobac pokušao me kao igrača dovesti u Zagreb iz Barcelone. Tada su to poremetili neki ružni događaji, ali evo me sada napokon sam stigao pa makar i kao trener. Zagreb ima mladu i potentnu ekipu, a ja sam trener koji je već dokazao da može i zna postići rezultat s mladim igračima.

Vujović će premijeru na klupi PPD Zagreba imati u srijedu kada u Kutiju šibica dolazi prvak Srbije Vojvodina u susretu SEHA lige.