Rijeka u Liegeu, Dinamo dočekuje Astru (HRT 2)

Rijeka i Dinamo danas kreću u novu sezonu Europske lige, Riječani su u skupini G gosti kod Standarda u Liegeu, a hrvatski prvak u skupini D dočekuje na Maksimiru rumunjsku Astru.

Rijeka i Dinamo po prve europske bodove

Kada igraš protiv jednog od favorita grupe onda je uvijek pred tobom veliki izazov. Zato ćemo napraviti sve da Rijeka izgleda kao prava momčad, koja ima organizaciju i sistem. Znamo kakav nas suparnik očekuje, kakva je to kvaliteta i nisu nas sigurno zavarali njihovi rezultati. Ovo će biti pravi europski spektakl, veliko iskušenje za Rijeku i prava prilika da se pokažemo Europi, rekao je uoči utakmice trener Riječana Matjaž Kek.

Rijeka igra u 21 sat uz prijenos na Drugom programu i na našem portalu.

Dinamo dočekuje rumunjsku Astru na maksimiru u 19 sati, a snimku te utakmice možete pogeldati od 23:31 na Drugom programu.

Čeka nas teška utakmica i kvalitetan protivnik na otvaranju Europske lige. Znate što želimo, krenuti s pobjedom i učinit ćemo sve kako bismo u tome uspjeli. Spremni smo, vjerujemo u našu snagu i kvalitetu, a pokazali smo već ove sezone da se možemo nositi s dobrim momčadima, rekao je trener Dinama Zoran Mamić dan uoči utakmice.

Pressica Matjaža Keka dan uoči utakmice