Ermin Zec novi napadač Rijeke

Nogometaši Rijeke pojačali su se s 26-godišnji napadačem Erminom Zecom, povremenim reprezentativcem BiH-a, stoji na službenoj stranici Rijeke.

Zec je u Rijeku stigao kao slobodan igrač, protekle četiri godine igrao je vrlo zapaženo za turskog prvoligaša Genclerbirligija, dok je izabranu vrstu Bosne i Hercegovine nastupio osam puta i postigao jedan pogodak.


Iako je prijelazni rok završio otvorila se izvanredna prigoda da angažiramo igrača kojeg mi realno ne bi mogli dovesti. Našli smo zajednički interes. Njemu mu je želja da se kroz igre u Rijeci vrati među reprezentativce Bosne i Hercegovine, a nama je motiv bio da pojačamo momčad na više pozicija. Naime Zec može vrlo kvalitetno igrati i u napad i na krilu. On je igrač u najboljim godinama s velikim iskustvom jake turske lige u kojoj je u protekle četiri godine igrao skoro sve utakmice, kazao je sportski direktor kluba Srećko Juričić.

Zec je potpisao dvogodišnji ugovor, a već je nastupao u HNL-u. Tri sezone je igrao za tadašnjeg prvoligaša Šibenik, gdje je u tri sezone skupio 79 nastupa i postigao čak 39 pogodaka, a 2007. godine je u izboru kapetana momčadi iz HNL proglašen najboljim igračem lige.