Medvjedi se nadaju na krilima navijača do prvih bodova

Nakon što su otvorili sezonu s četiri gostujuća poraza, hokejaši Medveščaka nadaju se kako će na krilima svojih vatrenih navijača protiv Severstala u nedjelju stići do prvih bodova u svojoj drugoj sezoni u KHL-u.

Medvjedi su otvorili sezonu porazima kod Slovana (5:2), Avtomobilista (3:2), AK Barsa (4:2) i aktualnog prvaka Metalurga iz Magnitogorska (6:0).

Bilo je ovo dugo i teško putovanje s kojim smo počeli sezonu. Protiv Avtomobilista smo odigrali dobru utakmicu. U ovim gostujućim utakmicama imali smo trenutaka kada je utakmica tekla u pravom smjeru, kreirali smo dosta prilika što je pozitivna stvar, ali pred nama je još dosta posla, izjavio je trener Medveščaka Chuck Weber.

Sada slijede četiri domaće utakmice, počevši od Severstala, zatim dolazi Torpedo u utorak, pa moskovski CSKA sljedeći četvrtak i na kraju Lada u iduću nedjelju pa se u Medveščaku nadaju kako bi mogli poboljšati mjesto na ljestvici.

Energija koju su nam navijači, u onoj pripremnoj utakmici protiv KAC-a , prenijeli s tribina na led pomogla nam je da našu igru podignemo na sasvim drugu razinu. Vjerujem da će isto tako biti i sada. Igrači su uzbuđeni zbog tih domaćih utakmica i glasnom navijanju s tribina. Prije utakmice u nedjelju imat ćemo nekoliko treninga, ali i dosta vremena da se regeneriramo od puta i vremenskih razlika, zaključio je Weber.