Srna: Treba imati strpljenja, to su mladi igrači

Nakon treninga na glavnom terenu stadiona u Maksimiru, hrvatski su reprezentativci bili na raspolaganju novinarima. Glavna je tema bila smjena generacije. Izbornik Niko Kovač u prijateljskoj je utakmici protiv Cipra dao priliku mladim igračima, a neki od njih zaigrat će i protiv Malte na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016.

Treba imati strpljenja, sve su to mladi igrači. Nije lako doći i odmah pokazati kvalitetu u prvoj utakmici. Očekujemo da korak po korak preuzmu reprezentaciju i budu temelj hrvatske reprezentacije, rekao je Darijo Srna i dodao: Čekaju nas teške kvalifikacije, treba imati strpljenja, biti pozitivan i nadamo se najboljem rezultatom.   

Jedan od igrača koji je debitirao u Puli protiv Cipra bio je i Andrej Kramarić. Asistirao je Mariju Mandžukiću za prvi pogodak, a imao je i nekoliko prilika.  

Osjećam se odlično. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo igrati s ovakvim igračima. Na meni je da se dokazujem kao i na utakmici sa Ciprom.  Dat ću uvijek sve od sebe, a izbornik će na kraju odlučiti tko će igrati. Pohvale gode, ali znam da tu ne smijem stati, rekao je Kramarić naglasivši da u reprezentaciji želi nastaviti s dobrim igrama koje pokazuje u dresu Rijeke.

Htio bih se zahvaliti suigračima, posebno starijima koji su nas prihvatili na odličan način, dodao je.