Suarez: Opet se osjećam kao nogometaš

Opet se osjećam kao nogometaš, a ne kao izopćenik, kazao je urugvajski reprezentativac Luis Suarez u petak nakon što mu je dopušteno treniranje sa suigračima u Barceloni.

Sportski arbitražni sud (CAS) dopustio je Suarezu treniranje, unatoč kazni FIFA-e od čak četiri mjeseca bilo kakve nogometne aktivnosti zbog griženja Giorgia Chiellinija na nedavnom Svjetskom prvenstvu. Suarez se žalio CAS-u, koji je Urugvajcu dopustio treniranje dok traje žalbeni postupak.

Nitko ne zna što sam prolazio ovih mjeseci. Najgore od svega je što nisam mogao ni igrati ni trenirati, zabranili su mi ono što je razlog mojeg postojanja, a pritom su očekivali da šutim. Sada konačno svojoj djeci mogu reći - Tata ide na posao, kazao je Suarez u razgovoru postavljenom na web-stranici Barcelone.

Suarezova kazna istječe krajem listopada kada bi taj sjajni napadač mogao odigrati prvu utakmicu za Barcu i to odmah u Clasicu protiv Real Madrida.

Igram u najboljem klubu svijeta s najboljim igračima, te znam da će me gledati više ljudi no ikad. Naučio sam lekciju, sada ću biti pametniji, kazao je Suarez.