Kovač: Neka vide i osjete kako je nositi dres Hrvatske

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač u Puli je prije treninga reprezentacije na stadionu Aldo Drosina, gdje će u četvrtak odigrati prijateljski sraz s Ciprom, najavio kako kako će dati prigodu onim igračima koji su tek došli u reprezentaciju.

Naravno ne svima, dodao je, jer imam mogućnost za samo šest zamjena.

Neka vide i osjete kako je nositi dres Hrvatske, to je nešto posebno i nije baš jednostavno. Ujedno ćemo pokušavati uigravati ponešto za Maltu, ono što radimo od studenoga prošle godine i što smo nastavili tijekom zadnja dva do tri dana, poručio je šef stručnog stožera Niko Kovač dodavši kako želi vidjeti kako će se reprezentacija ponašati protiv suparnika koji će se više braniti.

Naravno u cijeloj priči nešto će se pitati i protivnika, a Cipar se ne smije smatrati lakim zalogajem, kazao je Kovač dodavši kako je ciparska reprezentacija sigurno jača od Malte, te kako Cipar ima klub u Ligi prvaka i Europskoj ligi.

Inače, zadnji je trening Hrvatske zbog manjih zdravstvenih problema propustio Nikica Jelavić, a moguće je da udarna postava protiv Cipra bude i udarna postava za Maltu u utorak u Zagrebu, ukoliko sve bude funkcioniralo prema Kovačevim željama.

Sutrašnja prijateljska utakmica s Ciprom igra se na stadionu Aldo Drosina s početkom u 20.15 sati.