Repeša: I dalje sve ovisi o nama

Nakon poraza od Senagala hrvatska košarkaška reprezentacija imala je slobodan dan na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Izabranici Jasmina Repeše iskoristili su ga za odmor, ali i za pripremu važnog dvoboja protiv Grčke.

Prve tri utakmice Hrvatske donijele su svašta. Dizel Hrvatska izvukla se protiv Filipina, Turbo Hrvatska pobijedila je Argentinu te slaba i uspavana Hrvatska izgubila je od Senegala i valjda shvatila da ne može doći na utakmicu uoči četvrte četvrtine.

Otežali smo si situaciju. Međutim i dalje do kraja sve o nama, naglasio je Repeša.

Ne smijemo zaboraviti da Repeša ima sjajnu početnu petorku koja može samljeti protivnika, da imamo ubojicu Bojana Bogdanovića, zrelog Daria Šarića, Krunoslava Simona koji s toliko vica uništava protivnika, ali i da imamo sindrom lako ćemo. Jučerašnja pljuska trebala bi riješiti taj problem.

Nakon dana odmora slijedi Grčka, momčad koja je izostankom Vassilisa Spanoulisa doživjela velike protivnike u strukturi, kako momčadi tako i igre.

Znamo kakav je njihov način igranja, da su izuzetno čvrsti, organizirani i da igraju kontroliranu košarku, ali mislim da ćemo se za njih puno bolje pripremiti, smatra Repeša.

Zakomplicirala se situacija za što bolja mjesta uoči osmine finala, ali je još uvijek prerano je za računice.