Grad Zagreb izdvojio je 9 milijuna kuna za sanaciju Cibone

U posljednjoj sanaciji Cibone Grad Zagreb izdvojio je 9 milijuna kuna, izjavio je sportskoj novinarki HRT-a Mirni Zidarić zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uoči početka natjecanja na IAAF World Challenge atletskom mitingu u Zagrebu, popularnom Hanžeku.

S Aleksandrom Petrovićem sam na dnevnoj vezi. Uspjeli smo deblokirati nastup Cibone u regionalnoj ABA ligi, vratili smo dugove bivšim igračima, koji su pristali na pola naknade te smo vratili smo sva dugovanja igračima koji će igrati ove sezone, naglasio je Bandić.

Bandić još nije želio otkriti ime novog predsjednika Cibone: Tražimo čovjeka izvan politike, košarkaškog dužnosnika, nekoga tko je zadužio Cibonu, a to ćemo riješiti kroz koji tjedan. Bitno je da se Aleksandar Petrović vratio u Cibonu, a s njime i s Biserkom vratio se u Cibonu i duh Dražena Petrovića u kojoj će igrati neki novi klinci.

Bandić je otkrio koliko je Grad Zagreb izdvojio za novu sanaciju Cibonu: U posljednjem saniranju Grad Zagreb sudjelovao je s ukupno oko devet milijuna kuna, a sa svojom ušteđevinom pomogli su i Aleksandar i Biserka Petrović.