Dinamo je vrlo jak

Dinamo će igrati u skupini D s Red Bull Salzburgom, Celticom i rumunjskom Astrom, a Rijeka u skupini G s braniteljem naslova Sevillom, Feyenoordom i Standardom iz Liegea. Reakcije protivnika Dinama i Rijeke u skupinama Europske lige.

Trener Celtica Ronny Deila: Dobili smo zanimljivu skupinu. Ima tu dobrih momčadi i borit ćemo se za prolazak u nokaut fazu. Preostalo nam je više od 50 utakmica do kraja sezone, ponovno ćemo pokušati osvojiti domaće prvenstvo i kup te ostvariti dobar rezultat u Europi. Istina je da smo razočarani što nismo ušli u Ligu prvaka, ali moramo učiti iz naših poraza kako bi se ponovno našli u situaciji da se borimo za plasman u Ligu prvaka.

Trener Astre Daniel Isaila: U skupini su tri aktualna prvaka svojih liga i svi su igrali kvalifikacije za Ligu prvaka, što nam daje dodatni motiv. Nakon što smo eliminirali Lyon, mislim da možemo protiv bilo koga od ova tri suparnika ostvariti dobar rezultat.

Trener Red Bulla Adolf Hütter: Ovo je skupina s dva vrlo atraktivna suparnika, Celticom i Dinamom. Veselim se utakmicama sa Celticom. Dinamo je također vrlo jak i očekujem fanatične navijače.

Trener Feyenoorda Fred Rutten: Dobar ždrijeb, svaki je protivnik jak, a putovanja neće biti teška. Sevilla ima jako dobru momčad, a Standard je posebice jak na svojem terenu, iako su ostali bez nekih važnih igrača ovog ljeta. O Rijeci ne znam puno, ali znam da imaju dobrog napadača.