"Pokušat ćemo ih iznenaditi"

Nogometaši Rijeke igrat će u skupini G Europske lige zajedno s braniteljem naslova Sevillom, Feyenoordom iz Rotterdama i Standardom iz Liegea.

Dinamu Celtic, Rijeci branitelj naslova


Voljom ždrijeba u Monacu Riječani su opet dobili skupinu s atraktivnim protivnicima. Klub s Kantride je lani po prvi puta u povijesti igrao u skupini Europske lige, ali nisu uspjeli proći dalje u konkurenciji Betisa, Lyona i Guimaraesa.

Trener Riječana Matjaž Kek smatra kako Rijeka može svakoga iznenaditi: Vrlo zanimljiva skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit. No, mi smo već pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi. Dobili smo atraktivne suparnike i siguran sam da će Kantrida biti puna sve tri utakmice. Mi ćemo kao i uvijek razmišljati od utakmice do utakmice te probati iznenaditi svakoga.

Sličnog je razmišljanja i zamjenik sportskog direktora Ivan Mance: Tri spektakularne utakmice na Kantridi... Sada je situacija da je tako zbog naših navijača, igrača, stručnog stožera. Uvjeren sam da nijednom od ovih velikana neće biti lako na Kantridi. To su ogromni klubovi, bogati, iz velikih nogometnih zemalja, ali jedva čekamo uhvatiti se u koštac s njima.