"Skupina je dobra i atraktivna"

Zagrebački Dinamo igrat će u skupini D Europske lige s Red Bull Salzburgom, Celticom i rumunjskom Astrom Giurgiu, odlučeno je danas na ždrijebu skupina Europske lige u Monacu.

Dinamo na Celtic, Rijeka s braniteljem naslova Sevillom


Hrvatski prvak imao je sreće pri ždrijebu, jer su protivnici atraktivni, ali i prolazni, te u zagrebačkom klubu tinja nada da će nakon više od 40 godina ostati u Europi i na proljeće.

Grupa koju smo dobili je atraktivna i dobra, pritom pod dobra ne mislim da je lagana nego kvalitetna. Znamo da su Celtic i Red Bull Salzburg uvijek dobri, a vidjeli smo što je Astra napravila Lyonu. Sve su to ozbiljni protivnici i ako želimo napraviti nešto više svaku utakmicu moramo biti još bolji nego u prošlim susretima. U ovom trenutku ne znam raspored, a kada vidimo s kime otvaramo tako ćemo se i početi pripremati, rekao je trener Dinama Zoran Mamić odmah nakon ždrijeba.

Slično razmišlja i strijelac pobjedničkog pogotka protiv Petrolula Domagoj Antolić.

Zadovoljni smo sa ždrijebom jer smo dobili jake i atraktivne protivnike. Celtic i Red Bull imaju renome u Europi i o njima se ne treba puno govoriti, a Astra je prošla Lyon tako da je to dovoljno upozorenje. Idemo se boriti u svakoj utakmici, dati sve od sebe i pokušati proći skupinu, izjavio je Antolić.