Dinamo, Rijeka, Split i Hajduk idu po Europsku ligu

Čeka nas iznimno bogat nogometni dan, čak četiri hrvatska kluba igraju uzvratne dvoboje zadnjeg kola kvalifikacija za Europsku ligu, a na HTV-u možete uživo pratiti tri utakmice.

Drugi program i utakmice koje će biti na njemu možete pratiti i na našem internetskom portalu ovdje.

U 19 sati na Poljudu se sastaju Hajduk i Dnjipro, koji ima prednost od 2:1 iz prve utakmice u Kijevu. Trener Hajduka Igor Tudor vjeruje da njegova momčad ima dobrih izgleda za prolaz. Prijenos te utakmice je od 18:55 sati na Drugom programu HTV-a, a emisija uoči utakmice počinje u 18:30.

U isto vrijeme u Tiraspolu igraju Rijeka i domaći Šerif. Ekipa najboljeg trenera HNL-a  Matjaža Keka ima prednost od 1:0 iz utakmice na Kantridi i nada se da će u Moldaviji, odnosno u ruskoj enklavi unutar Moldavije, pokazati još bolju igru. Taj ogled od 18:55 možete pratiti na Četvrtom programu HTV-a.

U kasnijem terminu igraju Dinamo i Split.

Splićani u Torinu od 20:30 žele zabiti gol i na najbolji način oploditi 0:0 iz prvog susreta s istoimenim domaćinom. Dinamo na Maksimiru igra s rumunjskim Petrolulom nakon što je u Rumunjskoj stekao lijepu i naizgled sigurnu prednost 3:1. Hrvatski prvak ne bi trebao imati težak posao, ali gosti nikako nisu bezopasna momčad i treba biti fokusiran. Prijenos te utakmice je od 20:55 na Drugom programu.