Vjerujem da ćemo proći Dnjipro

Vjerujem da ćemo proći Dnjipro, a ima puno razloga za optimizam, kazao je na konferenciji za novinare uoči uzvratnog dvoboja zadnjeg pretkola Europske lige u četvrtak u Splitu protiv ukrajinskog Dnjipra trener Hajduka Igor Tudor.

Dnipro je u Kijevu prije sedam dana slavio s 2:1, ali Tudor vjeruje da njegova momčad može nadoknaditi zaostatak, kao što je to učinila i u prethodnom kolu kada je kazahstanski Šahter došao na Poljud s još većom prednošću od 4:2.

Nismo mi prošli Šahter jer sam ja rekao da ćemo proći, već zato što smo sjajno odigrali na terenu. Danas ću reći da vjerujem da ćemo proći Dnjipro zato što smo dobro radili proteklih godinu dana. U Ukrajini nismo pokazali naš maksimum, Dnjipro ima bolje igrače od nas, no igramo na Poljudu, nadam se prepunom Poljudu, kazao je Tudor, koji je na prošloj prvenstvenoj utakmici kod Osijeka odmarao čak devet standardnih igrača i izgubio s 0:2.

U ovako zgusnutom rasporedu normalno je preskočiti neki susret i tu nema slučajnosti. Bilo bi glupo riskirati kakvu ozljedu u Gradskom vrtu, a eto dogodilo se Nikoli Vlašiću, zaključio je Tudor, koji je dodao kako za dvoboj s Dnjiprom neće računati na Ukrajinca Artema Milevskog jer nije na zadovoljavajućoj fizičkoj spremi.