Remi u Dugopolju bi bio pozitivan rezultat

Split u prvom susretu posljednjeg pretkola Europske lige u Dugopolju očekuje dvoboj protiv Torina, a najzanimljivije trenutke možete pogledati 20 minuta prije ponoći na našem Drugom programu.

Ne treba posebno naglašavati važnost utakmice protiv Torina, a vjerujem da možemo na pozitivan način obilježiti ovaj povijesni niz. Ekipa protiv koje igramo dolazi iz lige petice, to dovoljno govori o njihovoj snazi i oni su veliki favorit u ovom dvoboju. Bez obzira na to, siguran sam da možemo odigrati još jednu dobru utakmicu i okruniti ovaj dobar niz, rekao je trener Splita Ivan Matić.

Kao pozitivan rezultat naveo je remi. U prilog Splitu ide činjenica da je talijanska momčad na sredini pripremnog ciklusa, a Matićeva je već odigrala 13 službenih utakmica. To može biti naša prednost, ali već smo vidjeli i određene nedostatke ritma u kojem se nalazimo. Doživjeli smo poraze od Rijeke i Dinama, dodao je Matić.

Jedan od onih koji sigurno neće biti impresioniran sutrašnjim suparnikom je Tomislav Dujmović.

Rasli smo u svakoj novoj europskoj utakmici, u neku ruku iznenadili smo sami sebe, ali s druge strane napunili smo se samopouzdanjem tako da možemo sutra očekivati dobru utakmicu i rezultat, rekao je Splitov iskusni veznjak.