Maloča: Protiv Dnjipra maksimalna koncentracija

Kapetan Hajduka Mario Maloča kazao je danas kako ih protiv ukrajinskog Dnjipra čeka težak posao, te da će morati biti maksmimalno koncentrirani kako bi izvukli povoljan rezulat u prvoj utakmici posljednjeg pretkola Europske lige.

Dnjipro je odlična momčad, imaju kvalitetne pojedince, a posebice u napadu. Nas stopere čeka težak posao i morat ćemo biti maksmimalno koncentrirani. Svi znamo da je Konopljanka njihov najbolji igrač, ali je ozlijeđen i upitno je hoće li igrati u srijedu protiv nas. Morat ćemo posebno paziti i na Kalinića, koji je za mene najbolji napadač s kojim sam imao prilike igrati. Bilo bi lijepo zabiti gol u gostima, kazao je Maloča na konferenciji za novinare.

Za Dnjipro igraju trojica bivših Hajdukovaca, Strinić, Kalinić i Bartulović. Zbog političke situacije, odnosno oružanih sukoba na istoku Ukrajine, Dnjipro neće u prvoj utakmici moći igrati na svom stadionu, već će se igrati u Kijevu. Uzvratni susret je 28. kolovoza na Poljudu.

I stoper Goran Milović hvali Dnjipro.

Oni su jedna od rijetkih momčadi u Ukrajini koja se zbog političke nestabilnosti nije raspala. Zadržali su najbolje igrače, te su se čak i pojačali. Nadam se da će nas podcijeniti, a vjerujem i da je naša motivacija veća od njihove, jer su oni ciljali na plasman u Ligu prvaka, rekao je Milović.